Aqualine 5 waterfiltersysteem - Drogisterij Het Geheim

Aqualine 5 waterfiltersysteem

€ 259,00
TRADELINE
2613701000002

Het Aqualine 5 waterfilter is een 4-in-1 filtersysteem dat o.a. GenX, PFAS, bacteriën, hormonen, medicijnen, pesticiden uit het water verwijdert. Het systeem mineraliseert, vitaliseert en maakt het water eventueel basisch (alkalisch). Kristalhelder en gezond drinkwater in een handomdraai.


0 op voorraad in de winkel
Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00
zondag gesloten
Aantal
0
NIET BESTELBAAR

Aqualine 5 waterfilter – De voordelen

Glazen opvangtank

De prachtige glazen opvangtank van deze Aqualine 5 is ambachtelijk geproduceerd in een traditionele glasblazerij in Zuid-Korea. Het blauwe glas is bedoeld om uv licht te filteren. Het glas is helder, ziet er prachtig uit en is gemakkelijk schoon te maken. Omdat de tank met de mond wordt geblazen is elke tank uniek en kunnen er onnefenheden aanwezig zijn.

Uitstekende filtering

Uitgebreide filtering door middel van een keramisch voorfilter (0,2 micron) en een meerstappen filter. Hierdoor worden onder andere microplastics, GenX, PFAS, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor en hormoonresten voor gemiddeld meer dan 99% uit het water gefilterd.

Gemak

Zonder moeite maakt u van kraanwater heerlijk gefilterd mineraalwater, nooit meer gesjouw met waterflessen. Kan overal geplaatst worden (er is geen stroom of wateraansluiting nodig).

Besparingen

Bespaar op de hoge kosten van (ongefilterd) flessenwater en spaar het milieu. Kraanwater kost in Nederland gemiddeld € 1,40 per 1.000 liter

Uitstekende smaak

De koolstof verwijderd ook nare geurtjes en smaakjes uit het water. Ervaar daardoor de heerlijke smaak van gefilterd water.

Onderhoudsarm

Slechts eenmaal per jaar de filters vervangen en eenmaal per drie jaar de mineraalstenen.

Calamiteiten

Met dit Aqualine systeem kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom zijn deze apparaten zeer geschikt bij calamiteiten.

Aqualine 5  – Technologie

In de natuur ontstaat mineraalrijk  water doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd en neemt het mineralen en sporenelementen op. De Aqualine waterfiltersystemen werken ook volgens dit principe.

Natuur

Door gebruik te maken van de zwaartekracht bootst het filterproces in het Aqualine systeem de natuur na. Er is dus geen stroom nodig! Er is geen afvalwater zoals bij omgekeerde osmose of ionisatoren.

Superieur in filteren

De Aqualine systemen zijn aantoonbaar in staat om tot wel 99% van de vervuilende stoffen uit het water te filteren (klik hier voor het laboratorium testrapport). Het performance niveau van de Aqualine systemen zijn daardoor vergelijkbaar of zelfs superieur aan de filtratie in de meeste andere watersystemen die tot wel tien keer de prijs kosten en bovendien elektriciteit nodig hebben. Maakt van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en gezond drinkwater.

Calamiteiten

Met dit Aqualine systeem kunt u van regen- of slootwater drinkwater maken, daarom zijn deze apparaten zeer geschikt bij calamiteiten.

Hoe werkt het

1e fase – het keramische filter

 Keramisch filter - Tradeline

Dit filter zit in de opvultank en heeft een fijnheid van 0,2 micron (0,0002 mm). Met dit voorfilter haalt u al een groot deel van de vervuiling uit het water waaronder bacteriën, onopgeloste calcium en magnesium deeltjes. Het water gaat langzaam door het filter heen en druppelt dan in het meerstappenfilter.

2e stap – het meerstappenfilter

Het standaard filter bevat een combinatie van actieve koolstof, met zilver geïmpreneerde actieve koolstof, zeoliet en silica zand. Hiermee worden o.a. geuren, smaken, chemicaliën, carcinogene stoffen, chloor, pesticiden, zware metalen, hormoon – en medicijnresten,  THMs (TriHaloMethaan) verwijderd.

3e stap – het alkalisch/basisch maken

pH ring

Alle versies verwijderen dezelfde hoeveelheid vervuiling uit het water. Als extra optie kunt u ervoor kiezen het gefilterde water licht alkalisch/basisch te maken. Bij de alkalische combinatie wordt de pH van het water verhoogd door de meegeleverde pH ring. Bij de Redox versie wordt er geen pH ring meegeleverd maar wordt het water alkalisch gemaakt door het Redox filter. De pH ring is gevuld met magnetiet balletjes, toermalijn balletjes, alkalische balletjes en magnesium balletjes. Het Redox filter en de ring verhogen de pH waarde van het gefilterde water met gemiddeld 1 – 1,5 pH punt tot licht basisch water.

4e stap – het mineraliseren

Aqualine mineraalstenen

Tijdens het uitgebreide filterproces wordt een deel van de mineralen uit het water gefilterd. In de onderste tank liggen Elvan mineraalstenen. Een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen in de AQV systemen komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende mineralen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven. De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water. Het water is hierdoor wekenlang houdbaar.

5e fase – het vitaliseren

Vitaliseren is een bijzonder proces waarbij de natuur wordt nagebootst. Water in de natuur zal zich nooit een in rechte lijn voortbewegen zoals ons drinkwater door buizen wordt gepompt. Het water in de natuur komt tegen een steen of Magneetkraan Tradeline AQVeen andere oneffenheid in de rivier, valt langs een waterval naar beneden of wordt door een bocht gestuwd. Hierbij wordt het water in een werveling gebracht waarbij de watermoleculen (H2O) door middel van waterstofbruggen een mooie structuur krijgen. De magneetkraan bevat 4 verschillende magneten van 1200 Gauss. De plus en de min van deze magneten liggen om en om. Hierdoor wordt een werveling gecreëerd zoals dit ook in de natuur gebeurd. Door de magneetwerking worden er kleinere clusters van de watermoleculen gemaakt.

Vervangen filters en mineraalstenen.

Het meerstappenfilter, keramische bol en pH ring moeten elk jaar worden vervangen. De mineraalstenen dienen om de 3 jaar vervangen te worden. 

TRADELINE
2613701000002

Details

Merk
TRADELINE
Afmetingen
Hoog: 46 cm Breedte: 24 cm Diepte: 24 cm Gewicht: 4,9 kg
Materiaal
Boventank: ABS – vrij van BPA, ftalaat, geurtjes, smaakjes of toxische stoffen Ondertank: loodvrij biosilicaat glas
Inhoud verpakking
Aqualine 5 | Keramisch filter | Meerstappen filter | pH ring | 550 gr Elvan mineraalstenen & 200 gr met zilver geïmpregneerde Elvan mineraalstenen

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Aqualine 5 waterfiltersysteem

€ 259,00