Opgroeien met Bach bloesem remedies

Opgroeien met Bach bloesem remedies

€ 20,51
Bach
9789060306567
boek
Bach Bloesemremedies pakken op holistische wijze negatieve gemoedstoestanden aan.
0 op voorraad in de winkel
Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00
zondag gesloten
Aantal
0

Bach Bloesemremedies pakken op holistische wijze negatieve gemoedstoestanden aan. Negatieve stemmingen staan niet alleen het levensplezier in de weg, maar hebben ook invloed op het ontstaan van lichamelijke, psychishe en emotionele stoornissen. 

Dr Edward Bach, een gerenommeerd bacterioloog die zijn leven wijdde aan onderzoek naar de fundamentele oorzaken van ziekten, ontdekte ongeveer een eeuw geleden de bloesemremedies. Zijn 38 Bach remedies worden bereid uit niet-giftige planten en kruiden die elk afzonderlijk passen bij een specifieke persoonlijkheid, gemoedsgesteldheid of karaktereigenschap.

Opgroeien met Bach-Bloesemremedies richt zich op het gebruik van de bloesems bij de groeiperikelen van kinderen, onderverdeeld naar de diverse levensfases van baby tot jongvolwassene. In de verschillende en telkens ingrijpende ontwikkelingsjaren kunnen de remedies veel hulp en steun geven, zowel psychisch-emotioneel als lichamelijk. Juist in deze levensfase, met hun vele mijlpalen, kan het gebruik van bloesemremedies zeer welkom zijn.

Opgroeien met Bach-Bloesemremedies is bedoeld voor ouders, maar heeft ook therapeuten, leraren of verpleegkundigen veel te bieden.

Bach
9789060306567

Details

Merk
Bach
Inhoud
boek

Opgroeien met Bach bloesem...

€ 20,51