Glerups slipper rubber zool

€ 89,00
Glerups

De Glerups Slipper met rubber zool zijn fijne instappers die je snel even aan doet. Even snel naar buiten is geen probleem. Zo fijn voor je voeten, ontdek het zelf. Nu met anti-slip profiel!

clear

Levertijd?

Als je online besteld kun je ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen, of om het op te halen wanneer het jou uitkomt in onze winkel. Bij ieder product wordt de levertijd van thuisbezorging getoond en wanneer het product eventueel af te halen is.

Thuisbezorging

Morgen in huis
voor 21.00 uur besteld de volgende dag in huis
Binnen 2 werkdagen in huis
je ontvangt je bestelling binnen 2 werkdagen in huis
Onbekende levertijd
er geldt een onbekende levertijd voor dit product

Af halen in de winkel

Op voorraad in de winkel
het product is aanwezig in de winkel
Binnen 2 werkdagen in de winkel
je kan het product binnen 2 werkdagen afhalen in de winkel
Onbekende levertijd
er geldt een onbekende levertijd voor dit product

Kent je product een onbekende levertijd en wil je meer informatie wanneer wij het product verwachten? Of misschien ben je wel op zoek naar een vervangend product? Stuur ons dan een bericht en wij zoeken het voor je uit. Meld bij je bericht het referentienummer, zodat wij weten om welk product het gaat. 

Stuur ons een bericht

Levertijd(info)
Maat
Kleur Slipper Rubber Zool
Aantal
1

Deze fantastisch zachte en warme Glerups Slipper met rubber zool zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol en natuur rubber, geweldig voor uw voeten. De zool van deze nieuwe outdoor variant is voorzien van een anti-slip profiel waardoor u gerust ook op natte en gladde ondergronden kunt lopen.

Wol houdt de blote huid van het schaap op de juiste temperatuur en Glerups Slippers doen dat ook. De wol is ademend waardoor de Glerups Slippers droog en warm aanvoelen en alle seizoenen comfortabel zijn voor vrouwen en mannen.

GBR09-00-37

Glerups slipper rubber zool

€ 89,00