Airflow Care Synofit

€ 12,50
Synofit
8720254681726
100ml

  •     Bevat Zonnedauw om vrijer te ademen¹
  •     De Vitaminen B3 (Niacine) en B8 (Biotine) helpen bij de normale werking van de slijmvliezen
  •     Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem
  •     Veldzuring, Vlierbloesem, Verbena en Brandnetel bevatten flavonoïden
  •     Synofit Airflow Care bevat ook Tijm

11 op voorraad in de winkel
Dagelijks geopend van 9.00 tot 17.00
zondag gesloten
Aantal
0

Synofit Airflow Care is een vloeibaar voedingssupplement met Zonnedauw. Zonnedauw helpt om vrijer te kunnen ademen en is verzachtend voor de luchtwegen. 

Unieke mix van plantenextracten in Airflow Care

Synofit Airflow Care is een plantaardig product, met maar liefst zes verschillende plantenextracten. Zonnedauw een belangrijk ingrediënt met een effect op de luchtwegen voor een vrije ademhaling. Verder zijn extracten van Veldzuring, Vlierbloesem, Verbena, Brandnetel en Tijm in deze unieke drank verwerkt.

Vitamine in Airflow Care

Naast plantenextracten bevat Synofit Airflow Care ook de vitamine B3, B8 en C. Vitamine B3 en vitamine B8 helpen bij normale werking van de slijmvliezen. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem.

Wanneer gebruikt je Synofit Airflow Care?

Synofit Airlfow Care is bedoeld voor iedereen vanaf twee jaar die de luchtwegen een boost willen geven om vrijer te ademen. Ga door met het gebruik tot je voelt dat je vrijer ademt.

Tip: zorg ervoor de er altijd een flesje Airflow Care in de kast klaarstaat. Zo kun je meteen starten bij de eerst aanwijzingen dat de luchtwegen een boost kunnen gebruiken. 

Niet gebruiken bij een maagzweer. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of het geven van borstvoeding. Niet gebruiken bij kinderen onder de twee jaar. 

Synofit
8720254681726

Details

Merk
Synofit
Inhoud
100ml

Airflow Care Synofit

€ 12,50