Glerups

Glerups sloffen staan ​​bekend om hun uitzonderlijke comfort. Dit komt door het unieke design gecombineerd met de zachtheid en warmte van de wol.

De klassieke grijze vilten laars wordt vervaardigd sinds de oprichting van het bedrijf en vormde de basis voor de ontwikkeling van de nieuwe productontwerpen voor de collectie.

De ontwerpen zijn gebaseerd op een lange traditie van handvilten, die is omgezet in innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Het ambacht is vertaald in de industriële productie van Glerups, waarbij delen van de productie nog steeds handmatig worden gedaan, omdat deze niet door machines kunnen vervangen worden.

De wol wordt gewassen in zacht water, daarna gekaard en vervilt. Het vilt wordt door middel van stoom gevormd tot sokken met een perfecte pasvorm. Hierna worden de zachte kalfsleren zolen gelijmd en vastgenaaid voor de finishing touch.

Glerups sloffen komen ook met een rubberen zool dat zorgt voor een betere grip op verschillende ondergronden.

zVoor het kleurenspectrum wordt gebruik gemaakt van prachtige Scandinavische natuurlijke kleuren. Op die manier geniet u jarenlang van uw favoriete glerups kleur en er is altijd ruimte om meer kleuren aan uw selectie toe te voegen.

Er zijn 7 producten.

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Glerups laars


Prijs € 84,00

Glerups schoen


Prijs € 79,00

Glerups slipper


Prijs € 74,00