Het Geheim


Het streven is om zoveel mogelijk van de producten te laten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu- en diervriendelijkheid. Daarnaast bestaan de lichaamsverzorging uit natuurzuivere ingrediënten (dus zonder parabenen, paraffine of synthetische stoffen).

De gezondheids- en lichaamsverzorgende producten moeten innovatief, kwalitatief, gezond en vooral effectief zijn zonder de prijs uit het oog te verliezen. Kom ook ons assortiment verkennen. Online of op de winkelvloer!

Van drogisterij tot uitgebreide natuurwinkel.

In 2009 starte Jan en Pauline, Drogisterij Het Geheim aan de Raadhuisstraat 38. Hier kon men terecht voor natuurlijk lichaamsverzorging en hoogwaarde voedingssupplementen. Na 6 jaar was deze locatie te klein geworden en verhuisd de drogisterij naar een groter pand even verderop in de straat.

In 2018 besloot Het Geheim om onder eigen vlag een natuurwinkel toe te voegen aan de huidige winkel. Het resultaat is een natuurvoedingswinkel met een uitgebreide drogisterij afdeling. 

Recensies


"Goede uitleg, vriendelijke en geduldige bediening".
Bea Emonds

"Ruim assortiment en sommige merken zelfs wat goedkoper aangeboden dan vanuit een andere drogist.
Geven zeer goed advies en hebben een goede productkennis en vindt het persoonlijk prettig dat ze ruime keus aan natuurlijke producten hebben".
Eveline Bosma

"Mooie nette winkel! Groot assortiment . Lieve mensen, altijd goed advies!"
Denise Anjema