Verzenden van uw pakket

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd door PostNL. Uiteraard ontvangt u van ons een e-mail met een tracking-nummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten:

NL BE DE
<€75,- €4,95 €10,- €10,-
>€75,- GRATIS €10,- €10,-
>€100,- GRATIS GRATIS GRATIS

Afhalen van uw pakket

U kunt de bestelde producten ook afhalen in de winkel. Tijdens het afrekenen kunt u aangeven of u uw bestelling wilt laten opsturen of dat u het wilt komen afhalen in de winkel. Indien u de bestelling komt ophalen betaald u uiteraard geen verzendkosten. Zodra uw bestelling klaar staat ontvangt u hierover een e-mail

Uw pakket retourneren

U heeft het recht uw bestelling binnen 14 dagen te retourneren. Het recht op restitutie vervalt na 14 dagen, waarna de garantieperiode in werking treedt. Houdt u bij het retour zenden rekening met de onderstaande voorwaarden:

1. Geretourneerde artikelen worden alleen in behandeling genomen wanneer deze artikelen uit de bestelling onbeschadigd en niet geopend zijn.

2. De kosten van de retour zending van de desbetreffende artikelen komen voor uw eigen rekening, tenzij anders overeengekomen.

3. Wij kunnen uw retour niet in behandeling nemen zonder ticket-nummer

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

1. Ga naar "Bestelgeschiedenis" op uw account. Als u geen account heeft neemt u dan alstublieft contact met ons op.

2. Kies de bestelling waarvan u een item wilt retourneren.

3. Selecteer het product wat u wilt retourneren door de checkbox naast de na(a)m(en) aan te vinken.

4. Een uitleg toevoegen, om ons op de hoogte te brengen van de reden (optioneel).

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (bijvoorbeeld in geval van gebreken). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten à € 12,50 in rekening te brengen.

Vertoont uw product onverwacht gebreken? Neem contact op met ons filiaal per telefoon +31165393965 of via een e-mail aan de klantenservice. De garantieperiode verschilt per product. Wij zullen trachten voor u een passende oplossing te vinden.