De nieuwe kleuren komen er aan

North Sea

White

Sand


Uniek design met de zachtheid en warmte van wol


Glerups sloffen staan ​​bekend om hun uitzonderlijke comfort. Dit komt door het unieke design gecombineerd met de zachtheid en warmte van de wol.

De klassieke grijze vilten laars wordt vervaardigd sinds de oprichting van het bedrijf en vormde de basis voor de ontwikkeling van de nieuwe productontwerpen voor de collectie.

De ontwerpen zijn gebaseerd op een lange traditie van handvilten, die is omgezet in innovatieve producten van de hoogste kwaliteit. Het ambacht is vertaald in de industriële productie van Glerups, waarbij delen van de productie nog steeds handmatig worden gedaan, omdat deze niet door machines kunnen vervangen worden.

De wol wordt gewassen in zacht water, daarna gekaard en vervilt. Het vilt wordt door middel van stoom gevormd tot sokken met een perfecte pasvorm. Hierna worden de zachte kalfsleren zolen gelijmd en vastgenaaid voor de finishing touch.

Glerups sloffen komen ook met een rubberen zool dat zorgt voor een betere grip op verschillende ondergronden.

Voor het kleurenspectrum wordt gebruik gemaakt van prachtige Scandinavische natuurlijke kleuren. Op die manier geniet u jarenlang van uw favoriete glerups kleur en er is altijd ruimte om meer kleuren aan uw selectie toe te voegen.

De wol

5 goede redenen om wol het hele jaar door te gebruiken 

  • Houdt je warm in de kou en koel tijdens warme dagen
  • Neemt vocht op en houdt je voeten droog 
  • Beschermt tegen nare geurtjes 
  • Comfortabel en zacht om te dragen - jeukvrij 
  • 100% pure natuurlijke wol - goed voor mens, natuur en dier

Wol is een fantastisch materiaal waarvan velen de voordelen kennen van het dragen in de winter. De goede eigenschappen van de wol gelden echter eigenlijk ook in de zomermaanden. Glerups heeft deze ervaring opgedaan door 365 dagen per jaar met deze vezel te werken. Genoeg goede redenen om wol te dragen, zelfs in de warmere maanden.